Showcase

Calumma Reclame & Signcenter is een Signbedrijf. Wij ontwerpen, produceren en monteren reclameprojecten voor het midden en kleinbedrijf in Midden Nederland. Wij hebben de beschikking over een mooi machinepark waarmee we een breed pakket aan reclame producten kunnen maken.
Met onze grootformaat printer van 320cm breed produceren wij posters, spandoeken, vlaggen, banieren en printen wij zelfklevend vinyl voor autobeletteringen en borden. Een 160cm brede snijplotter voorziet in de gesneden letters en logo's voor borden, raam,- gevelbeletteringen, autobeletteringen en allerlei andere gladde ondergronden waar op geplakt kan worden.
Een frees/graveertafel, wordt gebruikt voor het graveren van borden en het frezen van letters en logo's. Deze worden ingezet voor bewegwijzeringborden, gevelreclame, doosletters en om borden in elke willekeurige vorm te kunnen uitfrezen.
 

Projecten

Showcase Autobelettering Beurswanden Beursstand Full Colour prints Zuilen Vlaggen Graveren / Frezen Gevelreclame Diensten Geschiedenis Route beschrijving